SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vår tennisskola

Idrottssällskapet Gothia är en av Göteborgs största tennisklubbar med över 500 elever i tennisskolan. De flesta av våra tävlingsspelare har börjat spela tennis i vår tennisskola. Vi är en tennisklubb där det finns plats för både elit och nybörjare, gammal som ung. Vårt mål är att alla skall ha roligt med sin tennis och alla som vill skall kunna vara med och tävla med jämnbördiga motståndare.

Vår tennisskola består av totalt 7 st delar där de allra minsta i 5-6 års ålder börjar i "minitennis 1" till vår "tennisskola vuxen" från 19 år och uppåt. Från Tennisskola 1 (8-9 år) kan du välja att spela 1 gång/vecka upp till 3 ggr/vecka.

 
TERMINEN
Höstterminen består av 15 veckor. Vecka 44 tar vi paus från ordinarie terminsträning men anordnar extra aktiviteter. Vi gör inga uppehåll för röda dagar utan tränar på som vanligt.
Sista träningsdagen för terminen är 22/12. Under jullovet erbjuder vi också extra aktiviteter
 
ANMÄLAN
Anmälan görs via vårt webformulär som du hittar här.
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 10/06 16:58 
Hem, 30/11 09:03 
 
Öppetider
Kontakta oss!
ANMÄLAN Tennisskolan
Våra sporthallar